طرز تهیه پان اسپانیا لیوانی فوق العاده خوشمزه
سلامی دوباره به همه دوستای همنگاران امیدوارم که روز بهار خوب و خوشی رو پشت سر گذاشته باشید. در این پست در خدمت شما هستم با آموزش طرز تهیه پان اسپانیا لیوانی که یک دسر پر طرفدار فوق العاده خوشمزس. الان خیلیا میان میگن که ما رژیم داریم و از این حرفا اما من به اندازه کافی تو این قرنطینه ای چاق شدم ایم روش! حتما این دسر خوشمزه رو امتحان کنید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک اندونزیایی
مواد لازم برای تهیه پان اسپانیا خوشمزه
خدمت خانمی که شما باشید عرض کنم که به مواد زیر برای تهیه این دسر خوشمزه نیاز داریم.
- گردوی خورد شده = نصف لیوان
- تخم مرغ = ۲ عدد
- شکر = نصف لیوان
- شیر = ۲ لیوان
- نشاسته = نصف لیوان
- وانیل = 1/2 قاشق چایخوری
- گلاب = ۴ قاشق غذاخوری
- کره = ۳۰ گرم
- بیسکوئیت پنی بور = یک بسته
- خامه = ۱۵۰ گرم
طرز تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی در خانه
- در ایتدا باید شکر ، وانیل را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه.
- بعد شیر را با نشاسته داخل طرفی ریخته و مجددا هم بزنید.
- سپس مخلوط تخم مرغ رو به شیر اضافه می کنیم هم می زنیم تا غلظت پیدا کنه.
- در این مرحله باید کره رو اضافه و مخلوط کنید و بعد خامه را بیافزایید.
- بعد از اینکه مخلوط را ترکیب کردیم و هم زدیم و یکنواخت شد باید گلاب رو اضافه کنید (اضافه کردن گلاب فقط برای خوش طعم شدنش و نزدیکی به دائقه ایرانی هست).
اضافه کردن پودر کاکائو هم کاملا سلیقه ایه، مقداری از مایه را در ظرف یا لیوان ریخته و روشو با بیسکویت میچینیم بعد روی بیسکویت ها مایه رنگ دیگه می ریزیم و گردوی خورد شده همه این مراحل رو ادامه میدیم تا مواد تمام شود و مطابق تصویر فوق لایه اخر باید بیسکوییت قرار بگیره. توجه کنید :
- دسر پان اسپانیا را قبل از سرو باید یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید تا خوشمزه بشه و جا بیفته.
- می تونید از مغزیجات و موز هم استفاده کنید تا خوشمزه تر شه.