طرز تهیه کیک اندونزیایی خوشمزه خانگی برای عصرانه و دوره همی های دوستانه

+*طرز تهیه کیک اندونزیایی خوشمزه خانگی برای عصرانه و دوره همی های دوستانه*+

سلام ، وقتتون بخیر همراهان همیشگی وبلاگ همنگاران، در این پست طرز تهیه کیک اندونزیی 3 لایه را به شما عزیزان آموزش می دیم. این کیک دارای کرم مخصوص و گاناش می باشد که در ادامه طرز تهیه هر کدام از آنها را خدمت شما بطور کامل توضیح خواهیم داد.

این کیک خانگی خوشمزه بهترین انتخاب برای یک پذیرایی از مهمانانتان در یک جمع دوستانه و صمیمی است.

حتما بخوانید : طرز تهیه ترافل شکلاتی

طرز تهیه کیک اندونزیایی خوشمزه خانگی برای عصرانه و دوره همی های دوستانه

مواد لازم برای تهیه کیک اندونزیایی

برای تهیه کیک اندونزیایی شما به تهیه کیک ، کرم و گاناش شکلاتی به موارد زیر نیاز داریم.

((در این دستور هر پیمانه 200 میلی لیتر هست))

مواد لازم برای تهیه کیک ها اندونزیایی :

تخم مرغ = 4 عدد

شکر= 120 گرم یا 2/3 پیمانه

روغن مایع= 40 میلی لیتر یا کمتر از 1/4 پیمانه

شیر= 40 میلی لیتر یا کمتر از 1/4 پیمانه

سرکه سیب= 1 قاشق مرباخوری وانیل

آرد= 140 گرم یا حدود 1 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو= 1 قاشق غذاخوری پر یا 10 گرم

نمک= نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم کیک اندونزیایی :

شیر= 300 میلیلیتر یا 1ونیم پیمانه

نشاسته ذرت= 40 گرم یا 4 قاشق غذاخوری

شکر= 60 گرم یا 1/3 پیمانه

تخم مرغ= 2 زرده وانیل

خامه صبحانه خیلی سرد= 150 میلی لیتر 15 دقیقه بزارین فریزر

مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی:

شکلات تلخ= 80 گرم

خامه صبحانه= 110 گرم

کره= 20 گرم یا 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک اندونزیایی

برای تهیه کیک اندونزیایی طبق دستور زیر عمل نمایید :

در قدم اول تخم مرغ هارو با همزن برقی خوب بزنین تا رنگشون روشن شه، قاشق قاشق شکر رو اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه بزنین، شیر، روغن مایع و سرکه رو باهم مخلوط کنین و اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن بزنینو

مواد خشک رو هم الک کنین و با لیسک زیرو رو کنین. به 1/3 مایع کیک پودر کاکائو بهمراه 1 قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کنید و مخلوط کنین.

مایع کیک سفید رو داخل یک سینی فر کوچک 17 در 26 سانتیمتری، که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین بعد مایع کیک شکلاتی هم داخل قالب مستطیلی 9 در 28 سانتیمتری، مثل عکس، که چرب کردین و پودر کاکائو پاشیدین، بریزین.

کیک سفید رو 13-14 دقیقه در فر گرم شده 150 درجه، کیک شکلاتی هم 9-10 دقیقه بپزید. اگه سایز قالبهاتون متفاوته، زمان پخت کمتر یا بیشتر میشه . بعد از اینکه کیکها سرد شدن اونارو ببرین، و 3 لایه 8 در 25 سانتیمتری درست کنین.

طرز تهیه کرم کیک اندونزیایی

برای تهیه کرم کیک اندونزیایی، از شیر، حدود 1/2 پیمانه بردارین و بقیشو روی حرارت ملایم قرار بدین، حالا اون 1/2 پیمانه شیر رو با نشاسته ذرت، زرده ها و شکر مخلوط کنین و شیریکه جوشیده رو به آرامی داخل این مخلوط بریزین و مدام هم بزنین.

بعد این مخلوط رو دوباره روی حرارت ملایم قرار بدید بعد از اینکه جوشید و غلیظ شد، دو دقیقه دیگه هم بزنید بعد بردارین و روش سلفون بزارین تا به سطحشم بخوره و بزارین 2-3 ساعت در یخچال سرد شه.

حالا خامه رو با 2 قاشق غذاخوری پودر قند و مقداری وانیل به اندازه ای بزنین تا خوب فرم بگیره و بزارین یخچال. کرم رو با همزن بزنین، خامه رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و بین لایه ها بمالین.

طرز تهیه گاناش کیک اندونزیایی

برای تهیه گاناش کیک اندونزیایی ، خامه رو گرم کنین ولی نجوشه، روی تکه های شکلات بریزین و مخلوط کنین، بعد کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. روی کیک سرد شده بریزین و با لیسک روشو یکدست بکشین و حداقل 6 ساعت بزارین یخچال.

آرزو افشار ونگینی ۲ ۰
ساناز

 سلام و خسته نباشید .وبلاگ زیبا و خوبی دارید.اگر مایل به تبادل لینک هستید خوشحال میشم با سایت روبکا تبادل لینک داشته باشید با این کار به مدت کمی بازدید شما افزایش پیدا میکنه.منتظرتونم حتما بهم سر بزنید

فاطمه حیدری (رضوان)

سلام

بسیار عالی 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
اینجا سبک زندگی شاد را بیاموزید