طرز تهیه پودینگ با دسر کادایف گردویی خوشمزه

»«طرز تهیه پودینگ با دسر کادایف گردویی خوشمزه»«

سلام دوستان خوش سلیقه و خوش ذوق سایت هم نگاران ، در این چست در خدمت شما عزیزان هستیم با آموزش ساده پودینگ با کادایف گردویی. با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :

  • مواد لازم برای تهیه پودینگ با کادایف گردویی
  • طرز تهیه پودینگ با کادایف گردویی

حتما بخوانید : طرز تهیه کیک نسکافه با گردو

مواد لازم جهت تهیه پودینگ با کادایف گردویی

خب دوستان برای درست کردن پودینگ خوشمزه با کادایف گردویی به موارد زیر نیاز داریم :

شیر = 2 لیتر

زرده تخم مرغ = 1

آرد= 8 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت = 6 قاشق غذاخوری

شکر = 1 الی 1ونیم پیمانه (خودتون کم یا زیاد کنین)(خیلیا شیرین دوس دارن ولی خیلیا ترجیح میدن کم شیرین باشه)

خامه صبحانه = نصف بسته پودر کرم شانتی یا 100-200 گرم

کره = 2 قاشق غذاخوری

هل (اختیاری) = 1 قاشق چایخوری پودر

مواد لازم برای روی دسر پودینگ باکادایف

کادایف یا رشته ختایی = 200 گرم

کره یا مارگارین = 100 گرم

گردو خرد شده = 1 پیمانه

فندق خرد شده = 1/2 پیمانه

پودر هل = نصف قاشق چایخوری (اختیاری)

شکر = 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کادایف گردویی و پودینگ در خانه

برای تهیه پودینگ با کدایف گردویی مراحل زیر را دنبال نمایید :

برای روی دسر، کره رو آب کنین، شکر رو اضافه کنید و مخلوط کنین، کادایف هارو خرد کنید و اضافه کنین و مدام روی حرارت ملایم مخلوط کنین مواظب باشین تا سرخ شن ولی نسوزن .

بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کاملا سرد و ترد شه. برای پودینگ، شیر، آرد، نشاسته ذرت، شکر و زرده تخم مرغ رو خوب هم بزنید بعد روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا غلیظ شه، بعد بردارین و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین و بعد ازینکه سرد شد، پودر کرم شانتی یا خامه صبحانه و پودر هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حالا داخل ظرف سرو، اول یک لایه کادایف بریزین و با قاشق خوب فشار بدین، بعد پودینگ رو روش بریزین و 3-4 ساعت بزارین یخچال، بیشتر بمونه سفتتر میشه، بعد بقیه کادایف رو روش بریزین و کمی فشار بدین و سرو کنین، دیگه نیازی نیس یخچال بزارین. نکته:اگه خیلی زودتر از سرو روش کادایف بریزین، نرم میشن، پس قبل از سرو اینکارو کنین.

با پودر گل محمدی، پودر پسته و ... تزیین کنین. میتونین داخل لیوان هم سرو کنین. من دیدم بجای شکر، شیر عسل و حتی سس دولسه دو لچ زده بود به کادایف ها بجای شکر و همچنین میتونین بجای خامه، پنیر ماسکارپونه بزنین و یا مخلوطی از هردو.

آرزو افشار ونگینی ۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
اینجا سبک زندگی شاد را بیاموزید