طرز تهیه پودینگ با دسر کادایف گردویی خوشمزه
»«طرز تهیه پودینگ با دسر کادایف گردویی خوشمزه»«
سلام دوستان خوش سلیقه و خوش ذوق سایت هم نگاران ، در این چست در خدمت شما عزیزان هستیم با آموزش ساده پودینگ با کادایف گردویی. با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :
- مواد لازم برای تهیه پودینگ با کادایف گردویی
- طرز تهیه پودینگ با کادایف گردویی
حتما بخوانید : طرز تهیه کیک نسکافه با گردو
مواد لازم جهت تهیه پودینگ با کادایف گردویی
خب دوستان برای درست کردن پودینگ خوشمزه با کادایف گردویی به موارد زیر نیاز داریم :
شیر = 2 لیتر
زرده تخم مرغ = 1
آرد= 8 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت = 6 قاشق غذاخوری
شکر = 1 الی 1ونیم پیمانه (خودتون کم یا زیاد کنین)(خیلیا شیرین دوس دارن ولی خیلیا ترجیح میدن کم شیرین باشه)
خامه صبحانه = نصف بسته پودر کرم شانتی یا 100-200 گرم
کره = 2 قاشق غذاخوری
هل (اختیاری) = 1 قاشق چایخوری پودر
مواد لازم برای روی دسر پودینگ باکادایف
کادایف یا رشته ختایی = 200 گرم
کره یا مارگارین = 100 گرم
گردو خرد شده = 1 پیمانه
فندق خرد شده = 1/2 پیمانه
پودر هل = نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
شکر = 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کادایف گردویی و پودینگ در خانه
برای تهیه پودینگ با کدایف گردویی مراحل زیر را دنبال نمایید :
برای روی دسر، کره رو آب کنین، شکر رو اضافه کنید و مخلوط کنین، کادایف هارو خرد کنید و اضافه کنین و مدام روی حرارت ملایم مخلوط کنین مواظب باشین تا سرخ شن ولی نسوزن .
بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کاملا سرد و ترد شه. برای پودینگ، شیر، آرد، نشاسته ذرت، شکر و زرده تخم مرغ رو خوب هم بزنید بعد روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا غلیظ شه، بعد بردارین و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین و بعد ازینکه سرد شد، پودر کرم شانتی یا خامه صبحانه و پودر هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا داخل ظرف سرو، اول یک لایه کادایف بریزین و با قاشق خوب فشار بدین، بعد پودینگ رو روش بریزین و 3-4 ساعت بزارین یخچال، بیشتر بمونه سفتتر میشه، بعد بقیه کادایف رو روش بریزین و کمی فشار بدین و سرو کنین، دیگه نیازی نیس یخچال بزارین. نکته:اگه خیلی زودتر از سرو روش کادایف بریزین، نرم میشن، پس قبل از سرو اینکارو کنین.
با پودر گل محمدی، پودر پسته و ... تزیین کنین. میتونین داخل لیوان هم سرو کنین. من دیدم بجای شکر، شیر عسل و حتی سس دولسه دو لچ زده بود به کادایف ها بجای شکر و همچنین میتونین بجای خامه، پنیر ماسکارپونه بزنین و یا مخلوطی از هردو.