ساده ترین طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوشرنگ و سالم
+* ساده ترین طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوشرنگ و سالم *+
دوستان من اومدم تا به اقتصاد آشپزخونه ی شما کمک کوچولویی بکنم. با پختن رب گوجه فرنگی در خونه در هزینه های خورد و خوراک منزلتون به میزان چشم گیری صرفه جویی کنید. از همه مهتر غذای پخته شده با این رب گوجه فرنگی هم سالم تر هم خوشمزه و خوشرنگ تر. با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :
- مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی در خانه
- طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه
حتما بخوانید : طرز تهیه لواشک زغال اخته
مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی در خانه
خب دوستان عزیز همنگاران ، برای پختن رب گوجه فرنگی در خانه به موارد زیر نیاز دارید :
- نمک = 80 گرم
- آب = 4 کیلوگرم
- روغن مایع = 200 گرم
- گوجه فرنگی = 20 کیلوگرم
طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سالم و خوش طعم
خب ، برای تهیه رب گوجه فرنگی سالم و خوشمره باید مراحل زیر را دنبال نمایید :
- ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود.
- آنها را در دستگاه آبگیری مخصصوص می ریزیم تا آب آن را خوب بگیرد.
(اگر دستگاه آبگیری را ندارید می توانید گوجه ها را بشویید و به مراکز مخصوص ببرید تا برایتان آب گوجه ها را بگیرد)
- آب گوجه فرنگی ها را درون یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد.
- پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها کمی غلیظ شد و شروع به قل زدن کرد نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
( برای اینکه متوجه شویم به غلظت کافی برای رب گوجه فرنگی رسیده است یا نه بهترین و راحترین کار این است که با قاشق روی رب خطی بکشیم.
اگر طول کشید تا شکاف ایجاد شده پر شود یعنی به غلظت رب گوجه فرنگی رسیده است و باید کاملا مراقب رب گوجه فرنگی بود و اگر سریع شکاف پر شد باید هنوز صبر کرد و زمان داد تا غلیظ شود.اگر رب را در حالی که شل است بر داریم باعث می شود که زود کپک بزند پس صبر کنید تا قوام یابد)
- باید مرتبا رب گوجه فرنگی را هم بزنیم تا ته نگیرد چون طعم بدی به ما می دهد و امکان دارد ته آن سیاه شود. در پایان روغن را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و اگر تمایل داشتید می توانید روغن بیشتر نیز به آن اضافه کنید.
- زیر قابلمه را خاموش کنید و صبر کنید تا رب گوجه فرنگی آماده شده خنک شود و به دمای محیط برسد. سپس در ظرف شیشه ای در دار بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری می کنید.