ساده ترین طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوشرنگ و سالم

+* ساده ترین طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی خوشرنگ و سالم *+

دوستان من اومدم تا به اقتصاد آشپزخونه ی شما کمک کوچولویی بکنم. با پختن رب گوجه فرنگی در خونه در هزینه های خورد و خوراک منزلتون به میزان چشم گیری صرفه جویی کنید. از همه مهتر غذای پخته شده با این رب گوجه فرنگی هم سالم تر هم خوشمزه و خوشرنگ تر. با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :

  • مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی در خانه
  • طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه

حتما بخوانید : طرز تهیه لواشک زغال اخته

ساده ترین طرز تیهه رب گوجه فرنگی خانگی خوشرنگ و سالم

مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی در خانه

خب دوستان عزیز همنگاران ، برای پختن رب گوجه فرنگی در خانه به موارد زیر نیاز دارید :

  • نمک = 80 گرم
  • آب = 4 کیلوگرم
  • روغن مایع = 200 گرم
  • گوجه فرنگی = 20 کیلوگرم

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سالم و خوش طعم

خب ، برای تهیه رب گوجه فرنگی سالم و خوشمره باید مراحل زیر را دنبال نمایید :

  • ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود.
  • آنها را در دستگاه آبگیری مخصصوص می ریزیم تا آب آن را خوب بگیرد.

(اگر دستگاه آبگیری را ندارید می توانید گوجه ها را بشویید و به مراکز مخصوص ببرید تا برایتان آب گوجه ها را بگیرد)

  • آب گوجه فرنگی ها را درون یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد.
  • پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها کمی غلیظ شد و شروع به قل زدن کرد نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

( برای اینکه متوجه شویم به غلظت کافی برای رب گوجه فرنگی رسیده است یا نه بهترین و راحترین کار این است که با قاشق روی رب خطی بکشیم.

اگر طول کشید تا شکاف ایجاد شده پر شود یعنی به غلظت رب گوجه فرنگی رسیده است و باید کاملا مراقب رب گوجه فرنگی بود و اگر سریع شکاف پر شد باید هنوز صبر کرد و زمان داد تا غلیظ شود.اگر رب را در حالی که شل است بر داریم باعث می شود که زود کپک بزند پس صبر کنید تا قوام یابد)

  • باید مرتبا رب گوجه فرنگی را هم بزنیم تا ته نگیرد چون طعم بدی به ما می دهد و امکان دارد ته آن سیاه شود. در پایان روغن را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و اگر تمایل داشتید می توانید روغن بیشتر نیز به آن اضافه کنید.
  • زیر قابلمه را خاموش کنید و صبر کنید تا رب گوجه فرنگی آماده شده خنک شود و به دمای محیط برسد. سپس در ظرف شیشه ای در دار بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری می کنید.

 

آرزو افشار ونگینی ۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
اینجا سبک زندگی شاد را بیاموزید