طرز تهیه ته دیگ زعفرانی برای 2 نفر با پلوپز
+* طرز تهیه ته دیگ زعفرانی برای 2 نفر با پلوپز *+
دوستان هنرمند و خوش ذوق وبلاگ همنگاران ، در این پست خوشمزه قصد داریم طرز تهیه ته دیگ زعفرانی را برای 2 نفر را خدمت شما عزیزان آموزش دهیم.
حتما بخوانید : روش تشخیص زعفران اصل از تقلبی
با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :
- مواد لازم جهت تهیه ته دیگ زعفرانی خوشمزه
- طرز پخت ته دیگ زعفرانی برای 2 نفر
مواد لازم جهت تهیه ته دیگ زعفرانی خوش طعم
خب دوستای عزیزم جهت پخت ته دیگ برنجی زعفرانی با ماست برای 2 نفر به موارد زیر احتیاج داریم :
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- برنج: 4 پیمانه
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: به میزان لازم
- ماست چکیده: 1 پیمانه
- فلفل سیاه: به میزان لازمم
- روغن: به میزان لازم
بیشتر بخوانید : خواص زعفران بر پوست و مو
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی خوشمزه
برای پختن یک ته دیگ خوشمزه زعفرانی به ترتیب زیر عمل نمایید:
در ابتدا باید برنج را آبکش کنید. سپس ماست چکیده وبه همراه 2 عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
به اندازه ای هم بزنید تا به یک مخلوط یک دست برسید سپس زعفران دم کرده را با نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید و مجددا هم بزنید. حالا نوبت به آن رسیده که ۳ تا ۴ پیمانه از برنجی که آبکش کرده اید را به مخلوط مواد اضافه کنید.
+* آموزش انداختن ته دیگ زعفرانی لذیذ با پلوپز *+
دوباره مخلوط را هم بزنید بگونه ای که دانه های برنج غرق در مخلوط ماست و تخم مرغ شده باشند و کاملاً آغشته به زعفران شوند.
پلوپز را روشن کنید و کمی روغن کف آن بریزید ، پس از داغ شدن مخلوط به دست آمده را در کف قابلمه بریزید. با استفاده از یک کفکیر این مخلوط را در کف قابلمه صاف کنید. آن گاه بقیه برنج آبکش شده را روی آن بریزید.
بهتر است برای اینکه برنج تان خوب دم بکشد چند حفره در آن ایجاد کنید. دمی را بر روی آن قرار دهید. ابتدا به مدت یک دقیقه حرارت را زیاد کنید تا داخل قابلمه برنج، بخار بپیچد.
در این مرحله از تهیه ته دیگ ه زعفرانی ، پس از گذشت 1 دقیقه، حرارت شعله را کم کنید و منتظر بمانید برنج دم بکشد.
توجه کنید که جهت تهیه ته دیگ زعفرانی برای 4 نفره موارد فوق را دوبرابر کنید.
+* پس از دم کشیدن برنج ته دیگ زعفرانی شما آماده است *+