طرز تهیه لواشک زغال اخته خانگی خوشمزه و ملس
+* طرز تهیه لواشک زغال اخته خانگی خوشمزه و ملس *+
از آنجایی که اخته زغال حاوی مواد مغذی است که احنمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین از رشد سرطان های ریه و تکثیر سلول های سرطان خون بدون تاثیر بر سلول های سالم جلوگیری می کند بهتر است که از این میوه خوشمزه در تمام فصل ها استفاده نماییم.
یکی از روش هایی که می توانیم زغال اخته را در ماه های دیگر استفاده کنیم درست کردن لواشک زغال اخته است.
با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :
- مواد مورد نیاز جهت تهیه لواشک زغال اخته در خانه
- طرز تهیه لواشک خانگی زغال اخته
بیشتر بخوانید : طرز تهیه مربای زغال اخته خانگی
مواد لازم جهت تهیه لواشک زغال اخته و ریواس
جهت تهیه لواشک زغال اخته با ریواس خوشمزه به موارد زیر نیاز داریم:
- زغال اخته = 200 گرم
- ریواس = 400 گرم
- عسل =4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو =2 قاشق غذاخوری
- آب =2-4 ق غذاخوری
حتما بخوانید : طرز تهیه ترشی زغال اخته خوشمزه
طرز تهیه لواشک زغال اخته با ریواس در خانه
خب دوستان عزیز وبلاگ همنگاران ، جهت تهیه لواش زغال اخته با ریواس مراحل زیر را دنبال نمایید:
ابتدا ریواس را باید خوب بشویید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافه آنها خارج شود. سپس ریواسها را خرد کنید.
هسته زغال اخته ها را خارج نمایید برای انجام اینکار باید آنها را ۵ دقیقه در آب سرد خیس کنید.
سپس زغال اخته ها را به همراه با ریواسهای خردشده، عسل و آبلیمو با آب داخل قابلمه بریزید و به به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا بجوشد.
وقتی میوهها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود، زغال اختهها را با گوشتکوب بکوبید یا از صافی عبور کند و هستهها نیز به راحتی خارج شود.
مجددا میوهها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد. وقتی مایه به غلظت مناسب رسید، شعله را خاموش کنید تا مواد کمی خنک شوند.
سپس کف یک سینی را با سلفون بپوشانید و مایه لواشک که کمی خنکشده را کف سینی پهن کنید. توجه کنید که مایه خیلی نازک یا خیلی ضخیم نشود و در همهجا به یک ضخامت پهن شود.
حالا سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود. حدودا 2 روز طول میکشد تا لواشک خشک و آماده خوردن شود.
+* به همین سادگی لواشک شما آماده است *+