طرز تهیه مربای زغال اخته تازه با هسته (خوشمزه و ملس)
+* طرز تهیه مربای زغال اخته تازه با هسته *+
سلام به همراهان همیشگی سایت همنگاران ، در خدمت شما عزیزان هستم با آموزش پخت مارمالاد زغال اخته و یا همان مربای اخته زغال. شاید براتون سخت باشه که برای پخت مربای اخته زغال همچون مربای آلبالو و گیلاس هسته آن را خارج نمایید این پست رو بخونید تا بدون خارج کردن هسته اخته زغال ، مربای خوشمزه و ملس آن را تهیه نمایید.
با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :
- مواد لازم برای تهیه مارمالاد زغال اخته خوشمزه در خانه
- طرز تهیه مارمالاد زغال اخته در خانه
مواد لازم جهت تهیه مربای زغال اخته خانگی
برای پختن مارمالاد زغال اخته در خانه به موارد زیر نیاز داریم :
- اخته زغال : 900 گرم
- آب : 1 لیوان سرپر
- شکر : 900 گرم
- لیمو ترش تازه : 1 عدد
طرز تهیه مربای زغال اخته خوشمزه و ملس با هسته
خب، دوستان عزیزم جهت تهیه مربای زغال اخته با هسته مراحل زیر زا دنبال نمایید:
قبل از هر کاری باید زغال اخته ها را با آب خوب بشویید. همانطور که گفتیم ما در این مقاله طرز تهیه مارمالاد زغال اخته با هسته را آموزش می دهیم پس نیازی به خارج کردن هسته آن نیست. سپس آنها را با میزان آب گفته شد در قابله تفلون بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. منتظر بمانید تا بپزد و قوام بیابد.
بعد از آنکه مارمالاد قوام پیدا کردن زیر قابلمه را خاموش کنید. اجازه دهید تا سرد شود. سپس آن را از صافی عبور دهید برای انجام این کار باید یک دستکش لاتکس بپوشید و آن را در کف صافی فشار دهید بگونه ای که فقط هسته بر روی صافی باقی بماند. مواد عبور کرد را با آب لیمو و شکر مخلوط نمایید و مجددا آن را بر روی حرارت گاز قرار دهید و هم بزنید.
*+ مربای مارمالاد شما آماده است +*