آموزش طرز تهیه کیک گیلاس خوشمزه خانگی
در این پست با آموزش طرز تهیه کیک گیلاس خوشمزه خانگی در خدمت شما عزیزان هستیم. اگر در فصل تابستان این میوه خوش آب و رنگ رو از دست ندید درسته کع گیلاس بطور معمولی با مزاج برخی افراد سازگار ندارد اما می توان آن را بصورت کمپوت گیلاس ، شربت گیلاس و یا لواشک گیلاس تهیه نمود. اما پختن کیک با گیلاس دنیای دیگه ای داره.
حتما بخوانید : فواید و خواص گیلاس
با ما همراه باشیذ تا در ادامه خواهیم گفت :
- مواد لاز برای پخت کیک گیلاس خانگی
- دستور پخت کیک گیلاس ساده
مواد لازم جهت پخت کیک خانگی با گیلاس
جهت تهیه کیک گیلاس به موارد زیر نیاز داریم :
- شکر :180 گرم
- کره نرم :150 گرم
- خامه ترش :150 گره
- آرد سفید :180 گرم
- نمک :به مقدار لازم
- بکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
- اسانس بادام :یک قطره
- رنده پوست :نصف لیمو
- تخم مرغ :2 عدد کوچک
موارد لازم برای مواد بین کیک گیلاس :
- گیلاس :400 گرم
- آب سیب :100 میلی گرم
- چوب دارچین :1/2 شاخه
- شکر :80 گرم
- رنده پوست لیمو :نصف لیمو
- آرد ذرت :1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک گیلاس ساده و خوشمزه
برای پختن کیک گیلاس ساده در خانه مراحل زیر را دنبال نمایید :
قبل از انجام هر کاری ابتدا باید گیلاس یا البالو ها بخوبی بشویید و هسته آنها را خارج کنید.
سپس گیلاس ها را با شکر و رنده پوست لیمو و چوب دارچین و آب سیب بگذارید روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 10 دقیقه تا بجوشد.
بعد مواد را توی الک ریخته و چوب دارچین را خارج میکنیم اجازه بدهید تا آب اضافه گیلاس خارج بشه.اب اضافه را برای سس به کار میبریم. آرد ذرت را با 2 قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید هم بزنید تا صاف شود و بعد با آب گیلاس مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند.این سس جهت تزئین می باشد.
کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند و درجه حرارت فر را روی 180 تنظیم کنید. ظرف مستطیلی را چرب کنید و کف آن را به آرد اغشته کنید و یا چرب نمایید. تخم مرغ و شکر را بزنید تا صاف و سبک شوند سپس کره نرم شده را اضافه کنید و خامه ترش را هم اضافه کنید و دوباره کمی بزنید تا مواد صاف و یکدست شود.
آرد، نمک، بکینگ پودر را مخلوط کنید و در مواد بالا کم کم الک کنید و با قاشق هم بزنید.در آخر رنده پوست لیمو و اسانس را اضافه کنید.
نیمی از مواد کیک را توی ظرف بریزید و سطحش را با کاردک خوب صاف کنید و گیلاس ها را روی کیک بریزید و بقیه مواد کیک را روی گیلاسها بریزیذ و بعد ظرف را در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم. بعد از زمان پخت اجازه میدهیم تا در قالب خنک بشه و بعد کیک گیلاس را از آن خارج میکنیم و برش میدهیم .