طرز تهیه لواشک آلوچه و یا گوجه سبز در خانه به روش ساده
۳ تیر ۹۸ / ۲۲:۵۸
در این پست می توانید طرز تهیه لواشک آلوچه و یا گوجه سبز در خانه به روش ساده آشنا شوید. اگر علاقه به این نوع تنقلات خوشمزه دارید پست های دیگر ما را از دست ندهید.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه لواشک گیلاس شیرین
با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :
- مواد لازم جهت پخت لواشک آلوچه خانگی
- طرز تهیه لواشک گوجه سبز در خانه
مواد لازم برای تهیه لواشک آلوچه
جهت تهیه لواشک آلوچه خانگی به موارد زیر نیاز خواهید داشت :
- گوجه سبز یا آلوچه = 2 کیلوگرم
- آب =به میزان لازم
- نمک =به میزان لازم
طرز تهیه لواشک گوجه سبز
جهت پخت لواشک آلوچه در خانه باید مراحل زیر را دنبال نمایید :
- در ابتدا باید گوجه سبزها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
- مقداری آب روی آلوها بریزید بهتر است آب باید به قدری باشد که کامل روی گوجه سبزها را بپوشاند.
- نمک را با مقداری شکر به گوجهها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. درب ظرف را کامل نبندید زیرا سر میرود.
نکته : محتوای قابلمه را با یک کفگیر مرتب هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم خوب له شود.
- وقتی گوجه سبزها پخته شدند و مایع غلیظ شد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس از صافی عبور دهید.
- در این مرحله، هسته گوجه سبزها جدا میشود و فقط عصاره میوه از صافی میگذرد. این کار را تا زمانیکه تفاله خیلی کمی باقی بماند، ادامه دهید. مایع بهدستآمده پس از همزدن، باید به اندازه ماست زدهشده غلیظ باشد.
- داخل یک سینی و یا سفره را با روغن مایع به خوبی چرب کنید، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازهای که خاصیت جداسازی داشته باشد.
- مایع لواشک را بهم بزنید تا یکدست شود و بعد داخل سینی بریزید طوریکه ضخامت آن کمتر از هشت میلیمتر شود. (اگر لواشک بیشازحد ضخیم شده و یا یکدست نشده باشد، کپک میزند.)
- سینیها را در جاییکه در معرض آفتاب باشد و به دور از رطوبت قرار دهید تا لواشک گوجه سبز خشک شود.
بعد از حدود 2 تا 3 روز لواشک گوجه سبز شما آماده مصرف است. میتوانید لواشکها را لایهبهلایه داخل نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.