طرز تهیه لواشک گیلاس خانگی خوشمزه با طعم ملس
۲ تیر ۹۸ / ۲۲:۰۸
دوستان عزیز همنگاران، سلام عرض می کنم خدمتتون ما در این پست طرز تهیه لواشک گیلاس خانگی خوشمزه با طعم ملس . با فرارسیدن فصل این میوه خوشمزه برای اینکه در فصل زمستان هم از ان بی بهره نمونید بجز پختن مربای گیلاس و شربت ، یک راه دیگر پختن لواشک گیلاس می باشد.
بیشتر بخوانیم : طرز تهیه شربت گیلاس در خانه
طرز تهیه لواشک با گیلاس در خانه
جهت تهیه لواشک گیلاس خانگی طبق مراحل زیر عمل نمایید :
- برای تهیه لواشک گیلاس ابتدا باید گیلاسها را بخوبی بشویید و هسته آنها را جدا نمایید.
- سپس گیلاس ها را با مقدار کمی آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
- پس از پختن گیلاسها ، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
- یک سبد آبکش روی یک کاسه یا قابلمه قرار دهید و گیلاسها را داخل صافی ریخته، فشار دهید تا عصاره آنها به ظرف زیرین منتقل شود.
- برای پهن کردن لواشک گیلاس باید از پلاستیک کاملا تمیز استفاده نمایید. سپس نایلون یا سلفون کف سینی پهن کرده و مایه لواشک گیلاس را به صورت یکنواخت داخل آن بریزید.
- سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود.
** پس از دو روز لواشک شما آماده است، به همین سادگی **