طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی خانگی
هیچی چیزی مثل طعم کیک ای که در آشپزخانه خود می پزید دلپذیر و خوش طعم نیست. خانم های خانه دار ایرانی از آنجایی که به سلامت خانواده خود اهمیت می دهند ترجیح می دهند که کیک ها مراسم های خودمانی همچون تولد و سالگرد ازدواج را خودشان بپزند.
در ادامه طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی خانگی به شما عزیزان توضیح خواهیم داد.
مواد مورد نیاز کیک اسفنی وانیلی خانگی
- کیک اسفنجی وانیلی یکی از ساده ترین کیک های خانگی است. موادی که شما نیاز دارید:
- 1 فنجان (225 گرم) کره
- 1 فنجان (225 گرم) شکر
- 2 قاشق چای خوری (9.9 میلی لیتر) وانیل
- 5 عدد تخم مرغ
- 2 فنجان (240 گرم) آرد کیک
ابتدا کف ظرف را چرب نمایید و یک لایه نازک آرد به داخل به کف ظرف بریزید تا از چسبیدن کیک به ته ظرف جلوگیری کند.
کرم کره و شکر
کره و شکر را در یک ظرف هم مخلوط کنید تا بصورت کرم درآید.
تخم مرغ
4 تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه نمایید. بهتر است تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر با هم مخلوط نمایید.
آرد
در انتها آرد کیک را اضافه کنید همزن برقی را به اندازه کافی نگه دارید تا خوب مواد مخلوط شوند. سپس خمیر را در ظرف قرار دهید.
سپس ظرف حاوی خمیر کیک اسفنجی وانیلی را در فر به مدت 45 دقیقه و دمای 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) قرار دهید. پس از گذشت 45 دقیقه درب فر را باز کنید و یک چنگال را به کیک بزنید اگر به چنگال نچسبید می توانید زیر فر را خاموش کنید در غیر این صورت 5 دقیقه دیگر نیز صبر نمایید.